Contact

Sunt un tip care a căutat mereu să învețe și să-i învețe și pe alții. Mi-am schimbat mereu hainele dar năravul ba. Am fost manager și director 13 ani în diverse multinaționale financiare, apoi antreprenor în educație. Sunt coach certificat internațional din 2011 și am la activ 3 școli internaționale de coaching. Sunt tatăl a doi băieți fantastici, Andrei și Ștefan și împreună cu Anca de 23 de ani.

În ultimii ani m-am dedicat training-ului, lucrând cu Renault/ Dacia, Romstal, Mercedes, JTI, Syngenta, Mobexpert, Mega Image, HP, Cargo Partner, Unilever. Ca și coach am aproape 1,000 de ore de practică cu peste 100 de clienți din toate domeniile, cu toate dilemele, atât români cât și internaționali.

Îmi plac toate subiectele legate de știință, economie, antreprenoriat, psihologie, artă, sport.

Am 42 de ani, sunt vegetarian, sportiv, am cochetat cu meditația, yoga, dansul, teatrul de improvizație, experiențele de deschidere spirituală iar ceilalți spun despre mine că sunt plin de energie. Pe lângă faptul că citesc aproape 50 de cărți pe an, am publicat până acum o carte de poezii și o carte despre inovația în afaceri (The Leadership Spark: The New Integral Technique To Ignite Your Creative, Innovative, And Strategic Leadership) iar anul trecut am tradus Coaching Zi de Zi (de Bungay Stanier) , Sinceritate Radicală (de Kim Scott) și Presimțirea (de Bernadette Jiwa) pentru Editura Publica – pe care ți le recomand dacă faci management și vrei să o faci bine.

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează