Ca biolog am cercetat în primii ani comportamentul social și agresivitatea manifestate de unele specii de animale, în cadrul unui doctorat desfășurat în Marea Britanie. În următorii 20 de ani din diferite poziții de middle și top management am inițiat și contribuit la implementarea a peste 100 de proiecte care s-au desfășurat pentru specii și arii protejate în estul Europei, lucrând cu echipe de până la 150 de persoane, natura rămânând spațiul de referință în care mi-am regăsit mereu armonia și echilibrul.

Pentru a rezista frământărilor generate de responsabilități legale, financiare și administrative, furtunilor interioare și relațiilor uneori zgomotoase cu anumite persoane sau chiar echipe, am început din 2011 un proces de transformare catalizat de cursurile Practitioner și Master Practitioner organizate de MindMaster, ceea ce mi-a oferit oportunitatea de a-mi dezvolta și mobiliza resursele interioare și de a regăsi bucuria de a lucra cu grupuri de oameni cu experiențe diferite.

Dacă presiunea cu privire la munca sau viața ta te copleșește adeseori, simți momente de epuizare și chiar ai insomnii gândindu-te la soluții, e bine să știi că se poate și altfel și depinde numai de tine să faci următorul pas. Ca specialist în coaching prefer opțiunile aproape nelimitate pe care le oferă NLP-ul în călătoria spre excelență, indiferent dacă sunt abordate aspectele profesionale sau personale ale universului uman.

Sunt certificat ca si coach acreditat național și internațional:“Specialist în Activitatea de Coaching” (ANC – Autoritatea Națională a Calificărilor), “Master Practitioner Coach” (în cadrul “Mind Master” – furnizor de formare, acreditat de EUCF, EANLPT si COPSI, după o curiculă a Austrian Training Center, de nivel Master of Science).

Coachii Tăi InsideBloom