Despre Dana Dumitru Coach Integral

Profesia de medic m-a învățat cum să fiu cel mai bine alături de oameni în momente de cumpănă și cum să-i ghidez să-și recapete sănătatea, sau altfel spus exact ceea ce fac acum prin coaching – îi însoțesc în dorințele lor. Ai dorințe împlinite – înseamnă că ai sănătatea minții vie.

Pornesc la drum alături de clienții mei de la o provocare pe care ei o au fie în viața privată fie în carieră. Când pleacă din ședința de coaching de cele mai multe ori aceștia spun : “s-a făcut lumină în dorința mea”, “mi-e mult mai simplu acum să fac pasul cel mare” sau “îmi sunt mult mai clari pașii de parcurs”. Acestea sunt doar câteva din lucrurile bune sau beneficiile, pe care întâlnirile de coaching le aduc în viața oamenilor. Ele dau echilibru în minte și…în suflet.

Cred întru totul în forța din interiorul fiecăruia și-mi place să-i încurajez pe oameni să exploreze și să atingă cât mai mult din potențialul lor întreg.

Sunt coach și trainer acreditat național și internațional: “Specialist în Activitatea de Coaching” (ANC – Autoritatea Națională a Calificărilor), “Master Practitioner Coach” (în cadrul “Mind Master” – furnizor de formare, acreditat de EUCF, EANLPT si COPSI, după o curiculă a Austrian Training Center, de nivel Master of Science), “Integral Associate Coach” ( în cadrul “Integral Coaching Canada” ), “Trainer specializat” (ANC).

Vă invit cu drag să parcurgem împreună călătorii către țelurile voastre!