Despre George Bragadireanu

Training

Din 2002 pana în 2009 am deținut roluri și funcții manageriale în departamentul de vânzări corporate al UniCredit Tiriac Bank Romania.

Din 2010 sunt certificat ca și trainer formator de către CNFPA.

Din 2009 pană în 2010 am deținut funcția de Training Manager în cadrul UniCredit Tiriac Bank Romania. In această calitate am administrat un buget semnificativ de training împreună cu o echipă formată din alți 7 colegi. Performantele din acei ani se pot rezuma astfel: 11.000 de participanți la cursuri, câteva sute de zile de training cumulate, toate cursurile au fost elaborate și livrate in-house de către echipa UniCredit.

In 2011 si 2012 am continuat sa produc, livrez și facilitez experiențe de învățare în diferite forme (proiecte, cursuri, seminarii, workshop-uri în cadrul UniCredit Leasing Corporation) sau in cadrul unor parteneriate cu firme de training cunoscute de pe piata.

In August 2012 am devenit antreprenor in domeniul educatiei. Ceea ce gasesti pe acest site este rezultatul muncii mele ca antreprenor.

In fiecare an din 2013 incoace, am cel putin 1,000 de participanti la cursurile mele, 100 de zile de training si expriente memorabile oferite in fiecare zi.

Prin urmare, expertiza mea bancara înseamnă: management, vânzări, evaluarea riscului, strategie, evaluarea performantei, educație.

Mai am la activ: cursuri de improvizatie teatrala (Keth Johnstone) și tehnici teatrale (Sanford Meisner), cursuri de scriere creativa, cursuri de dans contemporan, trei scoli de coaching (doua internationale si una europeana), cursuri de publicitate și științe politice, o practica semnificativa în meditație, câteva schimbări personale importante, probabil 20 de rafturi de bibliotecă citite, multe alte cursuri și multă experiență de viață. Si urmeaza alte specializari in Integral Psychology, Psychosynthesis, Spiral Dynamics o calatorie in jurul lumii, cursuri internationale, o scoala de coaching InsideBloom, o piesa de teatru, patru carti ce vor aparea in următorii ani, cursuri online pe platforme internationale de invatare si tot ceea ce viata imi va oferi mai bun mai departe.

 

Coaching

In primul rând sunt un om care a învățat (cu greu, dar solid) sa ascult. Sa ascult! Sa tac și sa “îmbrățișez” clientul într-o atmosfera în care sa știe ca indiferent ce spune, acele lucruri sunt valoroase pentru el. In al doilea rând, am învățat la fel de greu dar solid sa nu judec și sa nu dau sfaturi.

Sunt coach acreditat internațional si am ajutat deja câteva sute de oameni să se regăsească și să obțină ceea ce și-au dorit, fie că acest lucru a fost o mai mare liniște și claritate interioară, fie planuri ambițioase de carieră, fie un echilibru bun intre viața personală și cea profesională, fie relații sentimentale care îi împlinesc.

Pregătirea mea ca și coach acreditat internațional cuprinde trei școli:

  1. „Executive Performance Coach” si „Transpersonal Coach” cu „Performance Consultants International” – Londra, școala de coaching a fondatorului industriei coaching-ului, Sir John Whitmore;
  2. „Integral Professional Coach” cu „Integral Coaching Canada”, „cea mai cuprinzătoare școală de coaching existentă” – Ken Wilber;
  3. „Master Practitioner Coach NLPt” cu „Mindmaster” –  școală europeană unde am învățat de la cei mai buni profesori europeni și americani de coaching, NLP si psihoterapie, acreditată EUCF, EANLPT si COPSI.

Sunt „Associate Certified Coach” (ACC) al International Coaching Federation din 2014 si „Specialist in Coaching” conform Ministerului Educatiei din 2016.

ACC_WEB

In 2012 am finantat aparitia la Editura Publica a noii editii din “Biblia” coaching-ului, “Coaching pentru Performanta” a lui Sir. John Whitmore, “parintele” coaching-ului iar in 2015 am publicat materialele audio „Coaching Pentru Manageri (Dublu CD)„. In 2016 am lansat prima aplicatie romaneasca pentru invatat coaching managerial si am infiintat Studioul de Coaching, un parteneriat intre coachi dedicati si pasionati care isi doresc sa promoveze aceasta paradigma manageriala in Romania.

Fac sesiuni de coaching in limba engleza, fluent si in romana; experienta corporatista intr-o corporatie financiara multinationala ma recomanda pentru aceasta zona.

Am la activ 500 de ore de training pentru formarea mea ca și coach,  100 de ore de coaching sub supervizare, 40 de ore de psihoterapie personala,  mai mult de 650 de ore de practică de coaching si aproape 200 de clienți fericiți.

George-Bragadireanu-Coaching-Certificates-1024x155-1200x155

 

Studiez și practic schimbarea în toate formele ei în fiecare zi. Ma specializez în coaching și terapii conexe astfel încât sunt eu însumi un om care vede din ce în ce mai bine lumea prin cele patru ochiuri de geam. Mă interesează integrarea și conectarea noțiunilor relevante din fizica cuantică, biologie și neuroștiințe, psihosinteză, psihoterapie, mindfulness, spiritualitate și evoluție culturală, științe de graniță și cele mai recente descoperiri științifice, antropologie, formarea culturilor și limbajelor.

O abordare holistică a clientului

Perspectiva mea asupra coaching-ului este una holistica. In acest sens lucrez cu instrumente din multe domenii conexe coaching-ului sau din domenii care aparent nu au nici o legătură: sport, teatru, NLP, dans, psihoterapie, gamestorming, etc. Fac acest lucru pentru ca am învățat din practica sa nu aplic aceleași instrumente si același format de lucru cu clienți diferiți; schimbarea pe care si-o propune un client sau altul este strîns legata de felul sau de a fi si/ sau de felul în care vrea sa devina. Prin urmare, orice schimbare (profesionala sau personala) dorita are nevoie de instrumentele potrivite clientului pentru a se desăvîrși.

SalveazăSalvează