Duminică, 23 noiembrie, am adunat 14 întrebări care mie nu îmi dau pace. Ți le ofer și ție în fiecare dimineață ca să ai la ce te gândi în timpul zilei. Dacă răspunzi la toate cele 14 întrebări de-a lungul următoarelor 14 zile ai șansa să câștigi un premiu frumos. O să îl câștigăm împreună, pentru că și eu voi răspunde la întrebări în fiecare zi.

Întrebarea fiecărei zile este trasă la sorți dintr-un bol tibetan. Astăzi, întrebarea ne(s)pusă extrasă din bol este:

„De câte ori în timpul zilei te privești în oglinda interioară (reflectezi la tine)? Care este sentimentul și gândul care îți vin cel mai des atunci când faci acest lucru?”

10

 

5 thoughts on “Intrebarea ne(s)pusa #10/14

  1. N-as putea sa dau un numar exact, dar ma analizez de multe ori, in special pentru a ma critica ca nu am facut tot ce as putea pentru mine si pentru ceilalti…:(

  2. Am un moment al zilei in care ma indrept catre mine si atunci gandurile mele se proiecteaza in viitor, la planurile mele, la ceea ce imi doresc sa obtin.

  3. In foarte multe momente ale zilei ma intorc „spre innauntru” si descopar de fiecare data ceva de criticat si de mai putine ori ceva de apreciat.

  4. De cel putin o data pe zi. Uneori de mai multe ori, alteori de mai putine ori. Cred ca adesea simt teama: incotro ma indrept? am facut bine? oare ma voi descurca? pot sa fac asta? de ce nu fac aia? ce fac mai departe?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *