Magazin

Mărul – Cum Să Pui O Ordine Naturală În Tot Ceea Ce Faci Si Să Obții Mai Mult Timp De Calitate În Viața Ta

0,00lei

Aceasta nu este doar o carte despre time-management.

Timpul nu există. Există doar ceasuri.

Gândește-te la asta. Preocuparea noastră nu este neapărat timpul în sine ci trecerea lui pe care o urmărim cu ajutorul limbilor unui ceas sau digiților de pe un ecran.

Am scris această carte după 4 ani de antreprenoriat de succes in România și se bazează pe experiențe personale. Îți împărtăsesc în ea cei 3 pasi pe care i-am descoperit greu dar care mi-au schimbat viața, inclusiv felul de a-mi organiza timpul.

‘Mărul – Cum Să Pui O Ordine Naturală În Tot Ceea Ce Faci Si Să Obții Mai Mult Timp De Calitate În Viața Ta’ este despre cei 3 pași esențiali înainte de a stabili orice tactici, reguli si tehnici de time-management. Cartea îți oferă o paradigmă simplă si naturală de înțelegere a ritmului vieții, o paradigmă care te va ajuta în mod esențial în gestionarea timpului tău.

Poți aplica aceste 3 principii/ pași de bază atât ca angajat cât și ca free-lancer și antreprenor.

Dacă:

  • vrei să descoperi o metaforă care îți va arăta felul natural de a-ți organiza timpul;
  • vrei să înțelegi ce poți face chiar acum ca să îți recâștigi energia

atunci această carte este pentru tine.

 

 

Categorii: ,

Descriere

În anii care vin m-am decis să împărtășesc mai mult cu alți oameni lucrurile pe care le-am învățat în viață. Poate nu sunt importante pentru unii dar știu că mai sunt ființe pe planeta Pământ care au dilemele și îngrijorările pe care le-am avut eu. Lor le dedic și această cărticică despre mere și îngrijirea lor.

Fie ca aceste sfaturi să îți hrănească mintea și sufletul și să îți dea imboldul de a face schimbările utile care să te aducă mai aproape de tine însuți și de menirea ta pe Pământ. Ar fi îngrozitor ca unul dintre ultimele tale gânduri să fie acela că ai trăit degeaba, nu-i așa ?

 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mărul – Cum Să Pui O Ordine Naturală În Tot Ceea Ce Faci Si Să Obții Mai Mult Timp De Calitate În Viața Ta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *