Magazin

Reducere!

Summer Coaching & Leadership Bundle

323,00lei 139,00lei

3 în stoc

Descriere

Despre „Coaching pentru Performanță” (de Sir John Whitmore)

Din toată bibliografia pe care am avut la cursurile mele de coaching, Coaching pentru performanță rămâne cartea căreia îi datorez cel mai mult. Aș putea-o numi una „generativă”; adică acel soi de carte pe care o descoperi mereu mai completă, mai profundă și mai lămuritoare cu fiecare recitire. Practica de coaching te poate îndepărta de fundamentul simplu și solid al acestei meserii. Ceea ce reușeste această carte este să îți ofere, la fiecare citire, detalii noi ale acestui fundament.

 

Despre „The Leadership Spark” (în limba engleză, de George Bragadireanu)

Vei descoperi în aceste pagini noua paradigmă mondială de încorporare a capacității de inovare în pulsul de zi cu zi al companiei. ‘The Leadership Spark’ este o carte despre creativitatea practică de afaceri, despre cum inovația poate genera bani și despre cum să conduci inovația în compania ta.

Exemple de decizii executive inovative în afaceri. Semințele, solul fertil si sistemul de irigații ale creativității. Exemple de inovare din afaceri. Cele șase etape ale procesului de creație. Cele zece instrumente pentru generarea de soluții creative. Un cadru complet pentru punerea în aplicare a unui program de inovație în compania ta. 

 

Despre „Coaching Pentru Manageri” (dublu CD, de George Bragadireanu, în lectura autorului)

Coachingul este o arta si o stiinta. Are fundamente psihologice si neurologice si se bazeaza pe zeci de ani de existenta a acestei industrii. Industria coaching-ului este in topul celor 3 industrii care isi dubleaza acoperirea in fiecare an din ultimii 25. Coaching-ul nu este self-help ci este o meserie in nomenclatorul fiecarei tari dezvoltate. Perspectivele pe care ti le ofer in acest material se bazeaza pe ceea ce am invatat in cele 3 scoli de coaching in care am invatat pana acum si pe practica mea intensa din ultimii 3 ani.

 

Despre „Coaching Zi de Zi” (în traducerea lui George Bragadireanu).

În cartea lui Michael Bungay Stanier, coachingul devine o parte integrantă și informală a programului de zi cu zi, prin care managerii și echipele acestora reușesc să muncească mai puțin, dar să aibă rezultate de impact. Grație experienței acumulate în anii în care a ajutat peste 10 000 de manageri extrem de ocupați, din toată lumea, să deprindă abilitățile practice ale coachingului, Bungay Stanier reușește să explice modul în care poate fi stimulat potențialul oamenilor. Prin intermediul a șapte întrebări esențiale, autorul arată cum se pot dezvolta metodele de coaching care duc la rezultate excepționale prin simplul fapt de a vorbi mai puțin și de a pune întrebări mai multe. (www.publica.ro)

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Dimensiuni 20 x 17 x 7 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Summer Coaching & Leadership Bundle”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *