Magazin

Coaching Pentru Manageri (Dublu CD)

98,00lei

‘Coaching pentru Manageri’ (dublu CD) contine notiuni teoretice avansate si intrebari practice gata de folosit in procesul de coaching. Este primul material audio in format CD pentru învățat coaching managerial.

Este un bun companion în masină, în timp ce stai la stop si în drumurile tale lungi prin țară la clienți sau cu ocazia unor întâlniri de afaceri.

  • CD 1 – „Coaching Pentru Manageri – Esential: Cum să delegi eficient”
  • CD 2 – „Coaching Pentru Manageri – Complet: Cum să motivezi eficient'”

87 în stoc

Descriere

‘Coaching pentru Manageri’ (Dublu CD) contine notiuni teoretice avansate si intrebari practice gata de folosit in procesul de coaching. Este cel mai practic instrument pentru învățat coaching managerial pentru cei grăbiți sau care au puțin timp la serviciu. Învață în masină în timp ce conduci spre si de la serviciu.

Track-uri Free

Cele 8 legi ale coachingului.

Ascultare activă, prezență, rezonanță și raport

Coach antrenor sau coach challenger?

Explorarea opțiunilor de acțiune.

Un produs Neperisabil

Cumpararea CD-ului nu este o cheltuiala curenta ci o investitie pe termen lung. Ramai cu el si il ai la dispozitie oricand.

Iti asiguri viitorul

Universul profesional este astazi nesigur si asa va ramane multa vreme. Coaching-ul este valabil pentru orice manager, oriunde. Devenind manager-coach iti dublezi sansele de a fi angajat in viitor in orice alt domeniu decat cel actual.

Practic, nu doar teoretic

Materialul audio este 50% teorie + 50% practica, seturi de intrebari pentru orice moment al procesului de coaching managerial. Aplici notiunile prezentate instantaneu si obtii rezultate imediate. Cu atat aplici mai mult, cu atat stilul de viata profesionala de tip coaching devine automat, inconstient si produce performanta sustenabila.

Inveti Flexibil, in ritmul tau

Asculti CD-ul cand si unde vrei, in masina, la birou, acasa. Poti reveni la orice track oricand ca sa intelegi mai bine.

Informatie pentru orice nivel managerial

Ca si primul CD, si acesta este inregistrat cu “tine in minte”. Iti este la fel de util si daca esti manager de linie sau manager de nivel superior, si daca esti manager ierarhic sau functional, si daca esti experimentat si daca esti incepator, indiferent de industria in care activezi si indiferent de marimea echipei pe care o conduci.

Informatie Documentata Stiintific

Coachingul este o arta si o stiinta. Are fundamente psihologice si neurologice si se bazeaza pe zeci de ani de existenta a acestei industrii. Industria coaching-ului este in topul celor 3 industrii care isi dubleaza acoperirea in fiecare an din ultimii 25. Coaching-ul nu este self-help ci este o meserie in nomenclatorul fiecarei tari dezvoltate. Perspectivele pe care ti le ofer in acest material se bazeaza pe ceea ce am invatat in cele 3 scoli de coaching in care am invatat pana acum si pe practica mea intensa din ultimii 6 ani.

Intrebari

Cat te costa fiecare ora in care nu esti managerul sau leaderul care ai putea fi? Cat timp iti permiti sa mai platesti acest cost? Cat te-a costat pana acum? Cat ai putea castiga maine aplicand ceea ce azi ai putea asculta despre managementul prin coaching? Cate ore pe saptamana vrei sa muncesti suplimentar, pe aceleasi salariu, pentru ca inca nu ai invatat sa muncesti destept?

Informații suplimentare

Greutate .20 kg
Durata

2.5 ore

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coaching Pentru Manageri (Dublu CD)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…