Ne apropiem de sfârșitul unei noi săptămâni. Ce a însemnat ea pentru tine?

Eu tot descopăr zilele acestea că sunt congruent cu mine însumi, coerent cu ceilalți și convergent cu destinul meu. Și efectul este acela că din ce în ce mai mulți oameni mă caută să ii sprijin să fie și ei la fel. Răspund unei nevoi a lor în felul în care eu pot.

 

De tine cine a avut nevoie săptămâna aceasta? Ce alini la ceilalți? Cum are cel sau cea de lângă tine nevoie de tine, ce ii oferi? Ce primești în schimb?

 

Acum 20 de ani îmi propusesem să îmi tatuez expresia „Amor Fati” („dragoste de destin”) dar nici acum nu m-am hotărât asupra locului potrivit de pe corp.

Pe unde prin corpul nostru trece destinul nostru?

De fiecare dată când credeam că am găsit locul potrivit, destinul meu se schimba… căsătoria, copiii, job nou, funcție nouă, fără job, antreprenoriat, training, coaching, etc.

 

Destinul tău pe unde te străpunge și pe unde iese din tine? Acolo ar fi locul potrivit pentru un tatuaj. Ce ți-ai tatua acolo?

 

Și, până la urmă, ce este destinul?

W. Mitchell a spus undeva: “It’s not what happens to us that counts, it’s what happens in us”. Eu cred că destinul este exact această combinație între exteriorul care intră în tine și ce se întâmplă înăuntru.

Și, în acest fel, contează și exteriorul – oamenii care au nevoie de tine – și interiorul – ce știi și poți să le oferi din inima ta.

Uită-te un pic la cel care a spus cele de mai sus, W. Mitchell; are câteva locuri pe unde destinul intră și iese din el în fiecare zi.

Hugs!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *