insidebloom stres management

Descriere ‘Stress Free’

De cate ori nu ai auzit expresia “piticii de pe creier”? Ai auzit cumva si expresia “piticii de pe inima”? Stress Free este un curs aparte, cu o atmosfera aparte pe care participantii au resimtit-o profund cathartica si eliberatoare. Este un curs de stress management in care nici un participant nu va fi stresat. Dimpotriva; fiecare lucru pe care il face in curs este o metoda de relaxare la birou (sau/ si acasa). Iar dedesubtul acestei experiente unice este o teorie intreaga despre “euri”-le noastre multiple (a caror batalie continua in mintea sau sufletul nostru produce stress), despre minte vs. inima vs. actiuni, cand aceste trei camere ale oricaruia dintre noi nu sunt aliniate si cum le putem alinia.

O noua abordare asupra problemelor si asupra muncii (timpului) petrecut la birou.
Mi se pare ca toate workshop-urile ar trebui sa fie ca acesta.

Un curs de 1 zi ce conține meditație ghidată, momente de introspecție și de desen, de interacțiune cu gândurile și emoțiile proprii și ale celorlalți. Totul în scopul unui mai bun echilibru psiho-emoțional profesional. Este bazat pe lucrările despre “jocul interior” ale lui Timothy Gallwey, pe cele despre stăpânirea “demonilor” și “spiridușilor” interiori ale lui Rick Carson si pe elemente de psihosinteza.

Metafora subiacenta cursului este cea a unei societati pe actiuni numita “Viata Mea S.A”. O corporatie care are actionari, CEO, produce profit, are reguli si proceduri si angajati; fiecare dintre aceste elemente reprezinta expresia metaforizata a unui nivel al stresului nostru de fiecare zi.

Pe masura ce participantii trec prin intelegerea celor 4 niveluri ale stresului, invata si metode de control eficient creîndu-si un “Plan de Afaceri al Companiei Viața Mea S.A.”, plan bazat pe 100 de metode de destresare la care au acces in timpul cursului.

In plus, invata cea mai veche metoda de de-stresare din lume, veche de 5,000 de ani.

Si, bonus, doua ore de yoga + tehnici de respirație cu Ana Maria Mavru

Am descoperit lucruri noi despre mine.
Da, a fost o experienta inedita si am aflat multe lucruri interesante care simt ca ma vor ajuta in viitor.

Topic

Stress Management

Participanti

Manageri sau non-manageri, orice specializare

Tehnologie

Cadru metafora + jurnalizare + meditatie + desen + sesiuni si activitati de lucru individuale si in pereche + expunere teoretica + instrumente psihoterapeutice + yoga + tehnici de relaxare si tehnici de respiratie

Filosofie

Jocul Interior, Roberto AssagioliTimothy Gallwey, Rick CarsonDennis Bakke

Conditii

In afara biroului


Testimoniale

Foarte consistent, plin de informatii si de lucruri practice.
A fost o experienta incarcata de emotii.
As mai fi vrut sa dureze o zi.
A fost singurul workshop la care am venit cu inima deschisa, fara sa ma gandesc ca cineva ma va judeca.